Evdeki Düşman
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Evdeki Düşman
Evdeki Düşman (Orphan)
Tür : Gerilim / Korku / Dram / Gizem
Gösterim Tarihi : 4 Eylül 2009
Yönetmen : Jaume Collet-Serra
Senaryo : David Johnson , Alex Mace (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Jeff Cutter
Müzik : John Ottman
Yapım : 2009, ABD / Kanada / Almanya / Fransa , 123 dk.
Oyuncular
Vera Farmiga (Kate Coleman) , Peter Sarsgaard (John Coleman) , Isabelle Fuhrman (Esther) , CCH Pounder (Sister Abigail) , Jimmy Bennett (Daniel Coleman) , Margo Martindale (Dr. Browning)
Çocuklarını doğmadan kaybeden Kate ve John, bu yıkımı aşmak için yerel bir yetimhaneden Eshter adında genç bir kız çocuğunu evlatlık edinirler.
Fakat melek gibi görünen bu kız aslında öyle değildir. Kate ailesinin güvenliği için Eshter'in şirin görünüşünün ötesinde kim olduğunu kanıtlamaya çalışsa da, onun bu tasasını herkes için çok geç olana kadar kimse önemsemeyecektir.
--Alıntıdır--
------------------------------------------------------------------------------------
Daha vizyona girmedi ama yakında gireceğini duydum. Korku ve gerilim filmi sevenler için öneririm. Fakat film 18+ olduğu için gidemeyeceğim
Tür : Gerilim / Korku / Dram / Gizem
Gösterim Tarihi : 4 Eylül 2009
Yönetmen : Jaume Collet-Serra
Senaryo : David Johnson , Alex Mace (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Jeff Cutter
Müzik : John Ottman
Yapım : 2009, ABD / Kanada / Almanya / Fransa , 123 dk.
Oyuncular
Vera Farmiga (Kate Coleman) , Peter Sarsgaard (John Coleman) , Isabelle Fuhrman (Esther) , CCH Pounder (Sister Abigail) , Jimmy Bennett (Daniel Coleman) , Margo Martindale (Dr. Browning)
Çocuklarını doğmadan kaybeden Kate ve John, bu yıkımı aşmak için yerel bir yetimhaneden Eshter adında genç bir kız çocuğunu evlatlık edinirler.
Fakat melek gibi görünen bu kız aslında öyle değildir. Kate ailesinin güvenliği için Eshter'in şirin görünüşünün ötesinde kim olduğunu kanıtlamaya çalışsa da, onun bu tasasını herkes için çok geç olana kadar kimse önemsemeyecektir.
--Alıntıdır--
------------------------------------------------------------------------------------
Daha vizyona girmedi ama yakında gireceğini duydum. Korku ve gerilim filmi sevenler için öneririm. Fakat film 18+ olduğu için gidemeyeceğim
TheRasmus- Mesaj Sayısı : 94
Geri: Evdeki Düşman
sanırım izin çıkmaz
TheRasmus- Mesaj Sayısı : 94
Alıyorlardır ya almasalarda ben internette izlerim (H) ama çok güzel bişeye benziyor
redrug- Mesaj Sayısı : 131
zaaaaaa net kotalı
ultrAslan- Mesaj Sayısı : 85
uf ya gitmeyi çok istiyorum ama maalesef kasımda yeniaya gitceemiz için gidemiycez.. en az 3 ayda bir gidioruz sinemaya.. x( ama olsun ben de internetten islerim her zaman olduu gibi
neutron- Mesaj Sayısı : 33
1 sayfadaki 1 sayfası