1. Eklenti Paketi - The Sims 3: World Adventures [Çıkış Tarihi : 16 Kasım 2009]
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
1. Eklenti Paketi - The Sims 3: World Adventures [Çıkış Tarihi : 16 Kasım 2009]
The Sims 3'ün çıkışından 2 ay sonra ilk eklentinin resmi açıklaması geldi.. İlk The Sims 3 eklentisi 16 Kasım'da çıkacak.
The Sims 3 World Adventures, simlerinizi 3 farklı kültür ile tanıştırabileceğiniz, gizli hazineler peşinde koşturabileceğiniz, yeni karakteristik, kişilik özellikleri, egzotik mekanlar içerecek.
* 3 Tematik Bölge : Çin, Mısır, Fransa
* Bu bölgelere has yapılar, sim'ler, eşyalar.
* Fotoğrafçılık benzeri yeni yetenekler.
* Hediye 1000 Store Sim-Point'i ve yeni online özellikler.
* Bu oyun ile Sims daha çok RPG tarzı macera oyunlarına yaklaşıyor. Atıldığınız maceraya göre belli olayların içinde kalıyorsunuz.
* Sim'ler gittikleri yerde seyahat vizelerinin izin verdiği kadar kalabiliyor. İlk vizeleriniz birkaç gün kalmaya izin verirken son seviyelerde bu birkaç haftaya varabiliyor.
* Vize seviyenize göre kaldığınız yer değişiyor. Mesela Mısır'da ilk seviye vize ile bir kampta çadırda kalırken, son seviyede orada bir yazlık ev almanıza da izin veriliyor.
* Kaldığınız kampta belli görevleri öğrenip oralarda kalabiliyorsunuz. Maceraları tamamladıkça vize seviyeniz ve atılabileceğiniz görevler artıyor.
* Maceralarda belli küçük bilmeceler ile karşılaşıyorsunuz. Mesela ateşle etrafınız sarılınca, içinden geçmek için önce suya girmeyi akıl etmeniz gerekiyor.
* Gizli kapılar, kazılarak ele geçirilecek eşyalar ve anahtarlar var. Belli parçaları birleştirip bir bütün olarak evinize götürebiliyorsunuz.
* Gizli kapılar, tetikleyici bazı şeylerle harekete geçecek. Trigger denen bu tetikleyiciler, Build Mode'a evinize konabilecek. Yani sizde bulmacalı bilmeceli evler yaratabileceksiniz.
* Yeni bodrum yapma aracı ile bodrum yapmak çok daha kolay olacak.
* Fransa'da farklı üzümler toplayıp, ezerek nektar (şarap) yapabilecek.
* Çin'de dövüş sanatlarını öğrenebileceksiniz.
* Yabancı yerlerde yaşamak mümkün değil ancak oradan yabancı simler ile evlenebilir, yanınızda getirebilirsiniz.
* Ayrıca Sunset ve Riverview'de de yabancı turistler de dolaşacak.
* Bir klasik olan eklentilerle gelen yaratıklar, Sims 3 ile de devam ediyor.. Her bölgenin bir yaratığı olacağı tahmin ediliyor. Şu ana kadar sadece, Mısır'da mumyalar olduğu ve mumya olunabileceği açıklandı..
* Mumya sizi yakaladığında saldırabilir, eğer dövüş sanatlarında usta değilseniz, yenip lanetleyebilir, lanetten kurtulmak için bir ayin yapmanız gerekebilir. Hatta siz de mumya olabilirsiniz..
* Mumya olan simler yavaş hareket ediyor, tuvalete gitmiyor, uyumuyor, daha uzun yaşıyor. Özel mumya hareketlerine sahip oluyor. Mumya olarak ölürse hayaleti de mumya oluyor.
Alıntıdır. By SİMSTR
Geri: 1. Eklenti Paketi - The Sims 3: World Adventures [Çıkış Tarihi : 16 Kasım 2009]
Kesinlikle almalıyım !!
Geri: 1. Eklenti Paketi - The Sims 3: World Adventures [Çıkış Tarihi : 16 Kasım 2009]
ay çok güzel süper süper ötesi çooo...kk güzel. Ama alamam çünkü annem izin vermez
Bende The Sims 2 var onunda 4-5 tane ekpaketi ile yüklü bilgisayarda onu bırakamıyorum. Diğerinide yüklersem bilgisayar çöker heralde Paylaşım için teşlekkürler
Bende The Sims 2 var onunda 4-5 tane ekpaketi ile yüklü bilgisayarda onu bırakamıyorum. Diğerinide yüklersem bilgisayar çöker heralde Paylaşım için teşlekkürler
TheRasmus- Mesaj Sayısı : 94
şu pc ye hemen bir ram alıp bu oyunu yüklicemmmm !
ultrAslan- Mesaj Sayısı : 85
Şansıma tatilden önce 10 yıllık dandik bilgisayarımı değiştirdikk
yoksa sims 3 e ihtimal vermiyodumm ama şimdi doya doya sims 3 oynaya biliyorummm
yoksa sims 3 e ihtimal vermiyodumm ama şimdi doya doya sims 3 oynaya biliyorummm
inanmıorum simsin de mi maceralı bölümleri vaarrrrr ..!!! kesinlikle alıcam .....
neutron- Mesaj Sayısı : 33
ay çok süper bişey bu Sims yaa. İnsanlar ne güzel oyunlar yapıyolar
TheRasmus demiş ki:Bende The Sims 2 var onunda 4-5 tane ekpaketi ile yüklü bilgisayarda onu bırakamıyorum.
ben de de sims 2 var ama bendeki ek paketler 7 tane xD xD normalde 8di de silindi bi tanesi xD xD xD ben de bi zamanlar çok oynardım bağımlısıydım ama şimdi ... hiç oynamıorum xD xD
neutron- Mesaj Sayısı : 33
yaa bizimde bilgisayara format atıldı silindi hepsi Şimdi 2.sini yüklemiyim 3.sünü alıyım diyicem param yetmiyicek o yüzden yine oynayamıcam
ultrAslan- Mesaj Sayısı : 85
1 sayfadaki 1 sayfası