Mor Formalarımız !!
4 posters
PopmundoAvatar :: Konu Dışı :: Sadece Futbol :: GaLaTaSaRaY
1 sayfadaki 1 sayfası
Mor Formalarımız !!
Evet işte Galatasaray'ımızın Mor Formaları !!
Galatasaray 2009/2010 Sezonu Formaları
Formaların tanıtımı 27.07.2009′da Kalamış Tesisleri’nde yapıldı. Geçen yıl, turuncu formanın beklenenden fazla satış rakamlarına ulaşması sonucu, kulüp bu yıl aslında biraz da risk alarak mor renkli formayı piyasaya sürdü. En başlarda bir çok kişi tarafından tepkiyle karşılansa da mor formaların da en az turuncu forma kadar sevileceğini tahmin ediyorum.
Fotoğrafta Arda Turan’ın parçalıya bakışını görünce morun pek beğenilmediğini düşünsem de şu ana kadar satılan formaların yaklaşık %65′inin mor formalar olduğunu açıkladı yönetim. Benim de ilk alacağım mor renkli forma olacak..
Her seferinde yeni parçalı forma tasarlamak belki satışları arttırabilir fakat artık klasik parçalı tabir edilen Metin Oktay’ın parçalısının asıl formamız olması gerekiyor. Ayrıca formalarımızdan birinin de yakalı model olması tercih çeşitliliğini arttıracaktır. Parçalı forma, Metin Oktay’ın forması olsa, beyaz forma da yakalı olsa tadından yenmez. Diğer formanın hangi renkte olduğu pek önemli değil, ne de olsa tamamen marketing için üretiliyor..
Alıntıdır.
Bence çok güzeller !!
Galatasaray 2009/2010 Sezonu Formaları
Formaların tanıtımı 27.07.2009′da Kalamış Tesisleri’nde yapıldı. Geçen yıl, turuncu formanın beklenenden fazla satış rakamlarına ulaşması sonucu, kulüp bu yıl aslında biraz da risk alarak mor renkli formayı piyasaya sürdü. En başlarda bir çok kişi tarafından tepkiyle karşılansa da mor formaların da en az turuncu forma kadar sevileceğini tahmin ediyorum.
Fotoğrafta Arda Turan’ın parçalıya bakışını görünce morun pek beğenilmediğini düşünsem de şu ana kadar satılan formaların yaklaşık %65′inin mor formalar olduğunu açıkladı yönetim. Benim de ilk alacağım mor renkli forma olacak..
Her seferinde yeni parçalı forma tasarlamak belki satışları arttırabilir fakat artık klasik parçalı tabir edilen Metin Oktay’ın parçalısının asıl formamız olması gerekiyor. Ayrıca formalarımızdan birinin de yakalı model olması tercih çeşitliliğini arttıracaktır. Parçalı forma, Metin Oktay’ın forması olsa, beyaz forma da yakalı olsa tadından yenmez. Diğer formanın hangi renkte olduğu pek önemli değil, ne de olsa tamamen marketing için üretiliyor..
Alıntıdır.
Bence çok güzeller !!
Geri: Mor Formalarımız !!
Mor rengi Ardayı çok açmış
redrug- Mesaj Sayısı : 131
evet bayaa açmış.. xD gerçekten güzellermiş formalar. x))
neutron- Mesaj Sayısı : 33
formalara laf yok gercekten harikalar
ultrAslan- Mesaj Sayısı : 85
haha :D güzel ama FENERBAHÇENİN FOrması bir başka güzel yahuu
heh Bu sene moruz alayına
Bu sene morarısınız da
redrug demiş ki:Mor rengi Ardayı çok açmış
gecen sene de sizi eflatun acmıştı
ultrAslan demiş ki:redrug demiş ki:Mor rengi Ardayı çok açmış
gecen sene de sizi eflatun acmıştı
Katılıyorumm
redrug demiş ki:haha :D güzel ama FENERBAHÇENİN FOrması bir başka güzel yahuu
ya redrugcum alınma ama facebookta bi şey okumuştum.. fenerliler yeşil formayı giyince soyulmuş hıyara benzemişler die... yani alınma ama komikk..!! ve bunu takım savaşına dönüştürme niyetinde diilim xD xD
Bu sene morarısınız da
hem morarcaamızı kim söylemiş xD xD belki siz de yeşilden mora dönüşebilirsiniz xP olamazmıı..?
neutron- Mesaj Sayısı : 33
PopmundoAvatar :: Konu Dışı :: Sadece Futbol :: GaLaTaSaRaY
1 sayfadaki 1 sayfası